Odoo • Image and Text

Suomalainen perheyritys Vuoksen rannalta

   

Virallinen tarinamme alkoi vuonna 2020 eikä uusi vuosikymmenen ollut ruusuilla tanssimista: siihen mentiin koronan ja uuden öljykriisin saattamana. Mutta emme kutsuisi itseämme Imatran Kivitehtaaksi, jos luonteemme ei olisi yhtä kova kuin valmistamamme kivituotteet.

 Innostus verhoilukivien valmistukseen syttyi muutamia vuosia sitten. Harrastuneisuus on vuosien varrella muuttunut osakeyhtiöksi ja voimistunut entistä enemmän. Firman perustajana minun oli alusta asti näytettävä esimerkkiä, miten hommia hoidetaan.  Aivan alussa toimin yksin, kehitin reseptiikkaa ja valmistustekniikkaa, rakensin ensimmäistä tuotantolinjastoa sekä harjoittelin tuotteiden asennusta. Olen aina uskonut siihen, että valmistajan on osattava myös asentaa omat tuotteensa, jotta loppuasiakkaalle voitaisiin tarjota mahdollisimman kattavaa palvelua yhden luukun periaatteella. Ja siinä ollaan onnistuttu.

Tavoitteemme on valmistaa valtakunnan hienoimpia verhoilukiviä, 3D- sisustuspaneeleja, kiviaitauksia ja muita piha- ja sisustustuotteita. Tällä hetkellä ollaan toimintamme alkutaipaleella, mutta asiakkaamme ovat jo nyt osoittaneet arvostuksensa ja olemme tästä äärimmäisen kiitollisia. Toimimme omissa tiloissa Itä-Siitolassa kauniin Vuoksen rannalla ja ehkä juuri tuo sijainti on vaikuttanut tuotteidemme muotoiluun ja nimiin. Rohkea, sisukas, karu, omaperäinen - saat päättää, mikä kuvaa tuotteitamme parhaiten.

Olemme maailman imatralaisin valmistaja ja tulemme todistamaan, että näillä leveysasteilla syntyy lyömätön design kilpailukykyiseen hintaan.

T: Vladi Parsonen, perustaja.

Odoo • Image and Text

Käsin valmistetut kotimaiset tuotteet


Suunnittelemme ja valmistamme tuotteitamme alusta asti itse omissa tiloissamme "Garage"- meiningillä: uskallamme kokeilla ja yhdistää ideoita, jotta pysytään kehityksen aallonharjalla. Panostamme raaka-aineisiin ja oikeisiin koostumuksiin, jotta tuotteista tulisi kestäviä ja miellyttäviä. Jos vakiolinjan tuotteet käyvät tylsiksi, niin kuuntelemme ja toteutamme asiakkaidemme toiveita. Voimme  vaikka valmistaa sinulle sängynpäädyn mallisi mukaan verhoilukivillä höystettynä!  

Koska nimemme on Imatran Kivitehdas, keskitymme nimenomaan kivinomaisiin tuotteisiin eli verhoilukiviin, 3D- seinäpaneeleihin, , aitauksiin ja muihin kivituotteisiin. Valikoimamme kasvaa koko ajan ja tavoitteena on tarjota asiakkaille kokonaispakettia asennuksen kera, koska ei kukaan muu tunne tuotteita valmistajaa paremmin.

Tuotteemme ovat pääosin valmistettu kipsistä ja valkobetonista. Kipsi on ekologisesti puhdas, palamaton ja hengittävä materiaali, joka on samalla kestävä. Ulkokäyttöön ja märkiin tiloihin menevät tuotteet valmistetaan puolestaan kipsin ja valkobetonin sekoituksesta. Näin tuotteista saadaan entistä kestävämmät pakkasta, kuumuutta ja kosteutta vastaan.

Odoo • Image and Text

Miksi me?


Olemme kuulleet tarpeeksi tarinoita lunastamatta jääneistä lupauksista, töykeistä myyjistä ja vähäisestä mielenkiinnosta asiakasta kohtaan. Meillä toimitaan toisin ja nämä asiat ovat meillä itsestäänselvyys:

- kun jätät meille yhteydenottopyynnön, vastaamme aina 24 tunnin kuluessa

- meidät saat kiinni mailitse, tekstiviestillä, soittamalla, WhatsApissa, Instagramissa sekä Facebookissa. Kaikkialla, jossa olemme läsnä emmekä tuijota kellonaikoja

- reilut ehdot eli emme keksi tekosyitä vaan palautamme rahasi, jos et ole tyytyväinen tuotteisiin

- pyrimme palvelemaan saman luukun periaatteella: meiltä löydät kaiken tarpeellisen ostamiesi tuotteiden asennukseen, saneerauslaastista aina asennuspalveluun asti

- jos tuotetta ei ole saatavilla, kerromme tarkan valmistusajan

- tarjoamme läpinäkyvän hinnoittelun. Meillä tiedät heti paljonko tuotteet ja mahdollinen asennus maksavat etkä joudu lähettämään turhia tarjouspyyntöjä

Puuttuuko listalta jotain?