Keitä olemme?

Suomalainen perheyritys Vuoksen rannalta

 

Virallinen tarinamme alkoi vuonna 2020 eikä uusi vuosikymmenen ollut ruusuilla tanssimista: siihen mentiin koronan ja uuden öljykriisin saattamana. Mutta emme kutsuisi itseämme Imatran Kivitehtaaksi, jos luonteemme ei olisi yhtä kova kuin valmistamamme kivituotteet.

Innostus verhoilukivien valmistukseen syttyi muutamia vuosia sitten. Harrastuneisuus on vuosien varrella muuttunut osakeyhtiöksi ja voimistunut entistä enemmän. Firman perustajana minun oli alusta asti näytettävä esimerkkiä, miten hommia hoidetaan.  Aivan alussa toimin yksin, kehitin reseptiikkaa ja valmistustekniikkaa, rakensin ensimmäistä tuotantolinjastoa sekä harjoittelin tuotteiden asennusta. Olen aina uskonut siihen, että valmistajan on osattava myös asentaa omat tuotteensa, jotta loppuasiakkaalle voitaisiin tarjota mahdollisimman kattavaa palvelua yhden luukun periaatteella. Ja siinä ollaan onnistuttu.

 Tavoitteemme on valmistaa valtakunnan hienoimpia verhoilukiviä, 3D- sisustuspaneeleja ja muita piha- ja sisustustuotteita. Tällä hetkellä ollaan toimintamme alkutaipaleella, mutta asiakkaamme ovat jo nyt osoittaneet arvostuksensa ja olemme tästä äärimmäisen kiitollisia. Toimimme omissa tiloissa Itä-Siitolassa kauniin Vuoksen rannalla ja ehkä juuri tuo sijainti on vaikuttanut tuotteidemme muotoiluun ja nimiin. Rohkea, sisukas, karu, omaperäinen - saat päättää, mikä kuvaa tuotteitamme parhaiten.

 Olemme maailman imatralaisin valmistaja ja tulemme todistamaan, että näillä leveysasteilla syntyy lyömätön design kilpailukykyiseen hintaan.

T: Vladi Parsonen, perustaja.