Remonttipalvelu

Emme pelkästään valmista vaan myös rempataan!

Asennamme tuotteitamme luotettavasti ja laadukkaasti, mutta kodissa saattaa olla muutakin laittoa. Lattiat, seinät, katto - nuo kaipaavat välillä tasoitusta, laatoitusta, laminaatin asennusta ja paljon muuta. Onko aina pakko hankkia porakone tehdääkseen pari reikää vai ulkoistaako homman ammattilaiselle?

Meillä on kokemusta kodin yleisimmistä remonttitöistä ja  hinnoittelumme on helppo. Et joudu käymään loputonta tarjousrumbaa vaan saat tilattua halutut remonttityöt muutamalla klikkauksella. Asiaan kuuluu myös ilmainen kartoituskäynti. Imatran ja Lappeenrannan alueella hintoihimme sisältyvät myös matkat.

Mitä me tehdään:

-        Lattia-asennukset: parketti, laminaatti,  (30 e per neliö), lattian valutyöt, laatoitus (40 e per neliö)

-        Seinäremontti: maalaus, rappaus, kipsilevyjen ja muiden välitilalevyjen asennus (30 e per neliö) väliseinien asennukset, seinälaatoitus (40 e per neliö)

-        Kattotyöt: paneelien asennukset, maalaus (30 e per neliö)

-        Pienet työt: esim. reikien poraaminen, ripustukset, huonekalujen kokoaminen. 40 e per tunti (min. veloitettava työmäärä 30 min)

-        Purku ja siivous, jätteiden vienti (40 e per tunti + jätemaksu)

-        Pintojen valmistelutyöt (esim. tasoitus) 30 e per neliö

     Mitä emme vielä tee:

-        Putki- ja sähkötyöt

-        Vesieristystyöt

-        Ovien ja ikkunoiden asennukset

      HUOM: hinnat eivät sisällä itse materiaaleja eli ne voidaan hankkia joko meidän kautta tai sitten asiakas ostaa ne itse. Hinnat ovat alv24% ja remonttitöistä saa kotitalousvähennystä.

      Ota yhteyttä, niin katsotaan asiasi kuntoon. Erilaiset työlajit hintoineen löytyvät verkkokaupastamme, mutta kaupat voidaan hieroa myös puhelimessa, WhatsApissa, sähköpostilla tai muulla tavalla.