3D kipsipaneelit- miksi ihmeessä?

3D paneelit ovat valloittamassa maailman sisustuskuvioita uusina tulokkaina ja päätimme ottaa kiinni ja ryhtyä ensimmäisenä valmistamaan näitä kotimaiskuluttajien tarpeisiin! Upeat, kevyet ja uskomattoman näyttävät, nuo sisustuselementit ovat tulleet jäädäkseen ja seuraavaksi kerromme, miksi näin.

Mikä on 3D kipsipaneeli?

Se on nimensä mukainen sisustuspaneeli, joka on valmistettu vahvistetusta kipsisekoituksesta ja tuo esille 3d ulottuvuuden. Paneelien tyypillinen koko on 50x50 cm ja paksuus noin 3-4 cm. Koostaan huolimatta paneelit ovat suhteellisen kevyet (noin 15 kg per neliömetri), joten ne soveltuvat hyvin kiinnitettäväksi mm. kipsilevyseinien päälle. Verrattuna muovivaihtoehtoihin, 3D kipsipaneelit tarjoavat kivimäistä tuntumaa ja tekevät mistä tahansa kodista ns. miljoonakodin, vaikka eivät huimaa päätä hankintakustannuksillaan.

Mitä etuja on 3D kipsipaneeleilla?

- Ekologisuus. Kipsi on puhdas luonnonmateriaali, jonka tuotannossa ei käytetä haitallisia kemikaaleja. Kipsillä ei ole negatiivista vaikutusta ihmisten terveyteen tai ympäristöön.

- Tuotteiden vahvuus. 3D seinäpaneelit ovat vahvaa kamaa, joka kestää kuljetusta ja seinälle laittoa eivätkä särky käsissä.

- Erinomaiset äänieristysominaisuudet. Paneelit ovat umpinaisia ja niiden paksuus sekä etupuolella oleva kuvio ovat merkittäviä melun vaimentamiseen vaikuttavia ominaisuuksia.

- Oikein asennettuna, 3D paneelit muodostavat yhtenäisen pinnan ilman saumoja tai kuviokatkoksia verrattuna esim. tapetteihin tai tavallisiin laattoihin.

- Kohtuullinen lämpöeristyskyky. 3D kipsipaneelit pitävät huoneen lämpimänä ja niiden ansiosta lämpötila pysyy tasaisena tilassa.
- Kipsi on "hengittävä" materiaali. Tällä ei ole muuta kun vain positiivista vaikutusta tilan mikroilmastoon.

- Kipsi on paloturvallinen. 3D kipsipaneelit eivät syty palamaan ja kestävät korkeita lämpötiloja.

- 3D paneelit ovat oikeasti siistejä ja korostavat tilan omistajan hyvän maun. Ne eivät vaadi tasaista asennuspintaa eivätkä puuduttavia valmistelutöitä.

- Asennus on suhteellisen yksinkertaista! Ei ole rakettitiedettä ja itseasennus on hyvävaihtoehto eikä vaadi erikoistietoa tai monimutkaisia työkaluja.

- 3D paneelit voivat kuvionsa ansiosta tehdä tilasta avaramman ja peittävät pinnan erilaisia virheitä. Ne ovat myös hyviä, jos haluat tuoda tilan parhaat puolet esille helposti.

- Kipsi on pitkäkestoinen materiaali. Se ei ruostu, ei kulu, on lakattavissa ja maalattavissa. Meinaa, ettei sitä tarvitse ylläpitää sen kummemmin.


Toivottavasti pätkästä on ollut apua ja päädyt tekemään kotiisi näyttävän 3D seinän ja laittamaan naapurisi kateelliseksi! Tarjoamme siihen parhaat materiaalit ja osaamisemme. Ole rohkeasti yhteydessä.