Odoo • Image and Text


"Valkoinen Kallio on ollut aivan huippua! Olemme mieheni kanssa jo pitkään kartoittaneet vaihtoehtoja (halusimme laittaa keittiön nurkkaus kuntoon), mutta sopivaa kiveä ei tahtonut löytyä. Vladin ilmoitus Facebookin Marketplacella on tullut vastaan on tullut vastaan ja eksyimme sitä kautta tänne. Löysimme Kallion ja päätimme heti ottaa 5 neliötä, toimitus hoitui tosi nopeasti. Lämpimät suosittelut tälle toimijalle."

Asiakas: Tuula, Tuusula.

Kohde: omakotitalo, keittiönurkkaus.

Odoo • Image and Text

 

"Olen miettinyt jo jonkin aikaa tehosteseinää olohuoneeseen, mutta kivivaihtoehdot olivat niukassa ja kovahintaisia. Lisäksi, halusin avaimet käteen- palvelun eli materiaali ja asennus viimeistelytöineen samalta tekijältä, mutta tälläistä palvelua ei rautakaupoista saanut.

Sattuman kautta löysin Imatran Kivitehtaan ja ihastuin vaihtoehtoihin! Vladi tarjosi Koskikiveä grafiittivärisenä ja tuo istuu kuin nenä päähän.  Koko hoitoon meni 6 tuntia aikaa eli kivien asennus, saumaus, maalaus ja siivous. Vahva suositus tekijälle, joka ei vain lupaa, vaan tekee sekä tekee urakalla eikä tuntihinnalla. Heiltä saa siis koko potin eikä tarvitse kilpailuttaa tai rampata etsimässä asentajia.

Olen tyytyväinen lopputulokseen, mutta jälkeenpäin halusin itse lisätä toisen kerroksen maalia tummemman pinnan aikaansamiseksi.

Peukut Imatran porukalle, upeaa työtä!"

Asiakas: Juho, Lappeenranta

Kohde: rivitalo, olohuoneen tehosteseinä.